Alle opbrengsten komen ten goede aan de kankerbestrijding.

Help en doe mee 

Zonder vrijwilligers geen SamenLoop voor Hoop. Jouw hulp is dus hard nodig. Wil je ook een steentje bijdragen? Dat kan op verschillende manieren, voor en tijdens het evenement.

Ik wil de SamenLoop sponsoren:

Wil je je als lokale/regionale ondernemer verbinden aan onze SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom, in welke vorm dan ook.

We willen meelopen als team:

Wil je meedoen aan onze SamenLoop voor Hoop ?
Maak je familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s enthousiast, vorm een team en geef je samen op voor de SamenLoop Edam-Volendam 2017.

 

Stap 1: Vorm een team

Verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen aan de 24-uursestafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team mag ook iets groter zijn. Het inschrijfgeld is 15 euro p.p., 

Stap 2: Teamcaptain
Een Teamcaptain is het aanspreekpunt van jouw Team en het aanspreekpunt voor de organisatoren. Geef op het formulier aan wie je teamcaptain is.

Stap 3: Zamel zoveel mogelijk geld in

Vraag zoveel mogelijk familieleden, vrienden en bedrijven om het team te sponsoren. En verkoop tijdens de SamenLoop spullen of lekkernijen – alle teams krijgen een kraam op de braderie.

 

Goed voor de opbrengst én een gezellige afwisseling voor teamleden die even niet lopen. 

Aanmelden als Eregast: mail ons

Ik wil meedoen als Eregast:

Mensen die kanker hebben (gehad) noemen we Eregast. Op onze SamenLoop zijn ze de eregasten en lopen ze de Openingsronde en de Survivors Ronde.

Aanmelden als vrijwilliger: Mail ons

Ik wil helpen tijdens een SamenLoop:

Niet meelopen, maar wel meehelpen tijdens een evenement? Onze SamenLoop staat te springen om enthousiaste vrijwilligers, elke vorm van hulp is van harte welkom.